- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σπαθαραίοι -Α.Ο Σάμου 0-4

Η ομάδα του Α.Ο  Σάμου πέρασε και το εμπόδιο της δυναμικής ομάδας των Σπαθαραίων με σκορ 4-0 και φιγουράρει στην κορυφή τις βαθμολογίας.  Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις και συγκεκριμένα στο 22’ και στο 43΄ ο Παναγιώτου και στις δύο περιπτώσεις απείλησε να βρει  δίχτυα. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ασύνδετη στο κέντρο για αυτό έγινε η πρώτη αλλαγή βγάζοντας τον νεαρό Πολυέζο και στο παιχνίδι μπήκε ο έμπειρος Νοταράς. Στο 42΄και στο 44΄πλάγιωκομπόντας την άμυνα των Σπαθαραίων και δίνοντας την μπάλα και στις δύο περιπτώσεις στον Γεροντή ,στην πρώτη περίπτωση πάει άουτ και στην δεύτερη την απόκρουσε ο Βασίλαινας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ποιο δυνατά και στο 54’ ο Γεροντής  μετά από ασταθή απόκρουση του Βασίλαινα κάνει το 1-0,στο 60’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά κάνει το 2-0.Στο 71’ ο Τσαλίδης σεντράρει και ο Μαργαρώνης με σουτ κάνει το 3-0 και στο 75΄Λαθουρας με σουτ κάνει το τελικό 4-0 .
Σπαθαραίοι : Βασίλαινας, Κονταξής, Κότορρι, Αποστόλου Ν., Αποστόλου Μ (81΄Αποστόλου φ.),Γεωργιάδης, Σαρρηγεωργίου, Παναγιώτου (78΄Μόρτος), Κρητικός, Χιμπράκος, Μάρκου(81΄Ευστρατίου).
Α.Ο Σάμου (Μαλλές Χ.) Παυλής, Κορράκης, Χατζιμηχάλης, Μούχα, Κοιμτζής, Πολυέζος (40’Νοταράς), Χατζηπαύλου, Λαθουράς, Γεροντής, Τσαλίδης(57’ Μαργαρώνης), Κασνακίδης.  (Ρεπορτάζ : Δημήτρης Γερολύμου).

Δεν υπάρχουν σχόλια :