- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε Καρλόβασι- Α.Ο Πολυκράτης: 2-1

Του Κυρ. Αγγελέτου
Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα γκολ, θέαμα ,πέναλτι και διαμαρτυρίες το Καρλόβασι κατάφερε να πάρει το παιχνίδι με σκορ 2-1 κάνοντας έτσι το τέσσερα στα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και είχαν και οι δύο ευκαιρίες για γκολ. Στο 41' ο διαιτητής του αγώνα δίνει πέναλτι υπέρ του Καρλοβάσου σε μαρκάρισμα του Γεωργιάδη στον Πλατίγκο μέσα στην περιοχή ( η ομάδα του Πολυκράτη διαμαρτύρεται έντονα ότι δεν ήταν πέναλτι ) την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Tζιομπάι και έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολυκράτης μπήκε δυνατά και στο 54΄ σε σέντρα του Λιόγκα ο Φλώρος με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν πολύ γρήγορο και ποιοτικό με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για την νίκη , έτσι λοιπόν στο 73' ατομική ενέργεια του Tζιομπάι σουτ και 2-1 δίνοντας έτσι νίκη στο ντέρμπυ με την ομάδα του Πολυκράτη.
Α.Ε Καρλοβάσου: (Λατσάρας) Καλατζής, Ζορμπάς, Τσιτσεκλής, Κοντάρας, Καραμαρούδης, Ντάγιας, Τζιομπάι, Κουφογιάννης(88' Πάνος), Πλατίγκος (Μαρτζάβας), Σπάρταλης (65'Ταμβακολόγος) , Κατσιάννης Α.
Α.Ο Πολυκράτης: (Αρχοντούλης) Λύκος, Φουντουλάκος, Τσούκας(82' Γιάνκο), Χλέκος, Αναστασιάδης, Σιδέρης, Λιώγκας, Φλώρος, Γεωργιάδης (45'Μανόλος) , Καρύδης, Σιδέρης (68' Τζιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :