- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ : 2-3

Χορταστικό παιγνίδι με θέαμα γεμάτο φάσεις και γκολ, απόλαυσαν οι θεατές στο γήπεδο Ραχών. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και με πολύ ενδιαφέρον μέχρι  το τελευταίο λεπτό. Ο φιλοξενούμενος Πολυκράτης παρ όλο που δεν ήταν καλύτερος κέρδισε το παιχνίδι γιατί ήταν πιο τυχερός (και έμπειρος) στην τελική προσπάθεια.
Το σκορ άνοιξε στο 39΄ο Βρούλος που με ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή έγραψε το 1-0 μετα από κάθετη μπαλιά του Τσεπέρκα. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Καρύδης ξέφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με πολλές φάσεις και στο 70΄ο Μαλάνος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-2 . Στο 73΄ο Σίδερης Π. έγραψε το 1-3 και στο 77΄ο Σ. Τσαμουδάκης με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή μείωσε σε 2-3. Στο 75 λεπτό τραυματίστηκε ο Τζιώτης Ι.
Ο Διαγόρας προσπάθησε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση χωρίς να το κατορθώσει. Οι 3 βαθμοί στο Πολυκράτη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κόχιλας Α.) Καλογρίδης Β., Τσαπαλιάρης (Καττές)., Καρούτσος Γ. Καρούτσος Α. ,Τσεπέρκας Ν., Τσεπέρκας Γ. Τσαμουδάκης Σ.  Καρίμαλης Λ., Βρούλος Ν. (Καρίμαλης Μ), Τσαμουδάκης Λ., Καψής Α.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Αρχοντούλης  I.) Λύκος, Φουντουλάκος, Κακάνης, Τζιώτης, Αναστασιάδης, Σίδερης Π. Σίδερης Ε, Λούτσος (Γλύφος), Αρχοντούλης, Καρύδης, Μαλάνος.
Διαιτητές : Ιορδανίδης, Βαρβατές. Γ.Δ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :