- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ένωση - Ίκαρος 2 – 0

Μέτριο παιγνίδι με τους γηπεδούχους να κρατάνε μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ  ως οφσάιντ και ενώ το σκορ ήταν 1-0 . Με δυο γκολ του Σιαφίλου ένα  στην αρχή στο 4΄και το δεύτερο  λίγο πριν το τέλος του αγώνα στο 88΄, ενώ στο 26΄είχε  δοκάρι σε σουτ του  Χατζηκωσταντή.
Η Ένωση πήρε τη νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Πυθαγόρα με τον Πολυκράτη ξέφυγε 7 βαθμούς από τον  Πυθαγόρα και 8 από τον Πολυκράτη ενώ απομένουν  τέσσερις αγωνιστικές για το  τέλος του πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του.
Ένωση (Κουλουρης) :Θηριανός,  Χατζηκωσταντής, Λυγνός, Παπαχρήστου.  Σεβαστάκης,  Σιαφίλιος, Μούτσος, Κουλούρης, Αζιζάϊ ,  Μπαλατσός, Χατζηπαναγιώτης 
Ίκαρος (Λακιός): Κουλουμπής, Μπρατσής, Τριπόδης, Τσαμπής, Χαζηλάμπρου, Παραλλίνος, Πούλος, Κουτσόγιαννος,  Πετσέτας, Τσαρνάς, Μανουσάκης.
 

Ο Σιαφίλιος στο 88΄ με πλασέ κάνει το 2-0
Ο Σιαφίλιος στο 4΄ με κεφαλιά κάνει το 1-0
(Video Χρήστου Βέττα τον οποίο και ευχαριστώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :