- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΣ Ίκαρος - ΑΓΣ Διαγόρας 2-1.

(αναδημοσίευση από Sporikaria Plus)
Μέτριο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις .Λίγο καλύτερη ήταν η ομάδα του Διαγόρα, όμως ο Ίκαρος ευτύχησε να κάνει το 1-0 στο 45΄ με ωραία εκτέλεση πέναλτι του Πούλου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλύτερα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Το 2-0 για τον Ίκαρο έγινε στο 56΄ όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο Λουκάς με ωραίο πλασέ κρέμασε τον Καρούτσο.
Μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ έχασε στο 70΄ ο Καψής αφού πλάσαρε μόνος του από τα δύο μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Όμως δύο λεπτά αργότερα έγινε το 2-1 από τον Τσαπαλιάρη Κ. με κοντινό σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 81΄ ο Ίκαρος πέτυχε γκόλ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιτ και στο 87 ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τσεπέρκας που έστειλε την μπάλα άουτ στερώντας από την ομάδα του την ισοφάριση.
Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα αφού βοήθησαν οι καλές καιρικές συνθήκες. Μεταξύ των φιλάθλων ήταν και πολλά μέλη της γυναικείας ομάδας του Διαγόρα.
ΠΑΣ Ίκαρος : Κουντούπης, Πούλος, Τσαρνάς, Παράλαιμος, Χερουβής, Περρής, Μανουσάκης,
Γαγλίας, Λουκάς Μαυρομμάτης, Κατσαρδής.
ΑΓΣ Διαγόρας:Καρούτσος Π, Τσαπαλιάρης Κ., Γιαννόπουλος, Καττές, Καρούτσος Α.,Τσαμουδάκης Σ., Τσαμουδάκης Λ., Καρίμαλης, Βρούλος, Τσεπέρκας, Καψής.
Διαιτητές: Κατόπης- Σκουδριανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :