- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στο Καρλόβασι και στον Πολυκράτη


Διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στο  στάδιο Καρλοβάσου στον αγώνα για την  7η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας του ομίλου Σάμου μεταξύ των ομάδων του   Καρλοβάσου  και του  Πολυκράτη.  Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο  έχασαν τρεις ευκαιρίες  για να ανοίξουν το σκορ  με πιο κλασική αυτή του Πλατίγκου στο 11΄  όταν σε παράλληλη σέντρα του Τσιομπάϊ δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα, η απάντηση από τους φιλοξενούμενους  ήρθε  στο 18΄όταν το πλασέ του Γεωργιάδη σταμάτησε στο κάθετο δεξί δοκάρι του Καλαντζή,  το 0-1 έκανε ο Γεωργιάδης στο  35΄ σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε από τον διαιτητή και  ο προπονητής του Καρλοβάσου Στέφανος Λατσάρας .  Μέχρι το τέλος του ημίχρονου χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς να σημειωθεί άλλο τέρμα  . Στην επανάληψη το Καρλόβασι πίεσε για  την ισοφάριση  και την πέτυχε στο 51΄με τον Σέφα , το 1-2 έκανε ο Γεωργιάδης στο 62΄ ενώ  από εκείνο το σημείο και μετά το παιγνίδι πήρε μια άγρια  ομορφιά  με το Καρλόβασι να προσπαθεί να ισοφαρίσει και τον Πολυκράτη να πετύχει  τρίτο γκολ τελικά ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Καρλοβάσου  με τον Κουφογιάννη στο 79΄ που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα .

Οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται για τρία πέναλτι που δεν τους δόθηκαν  δυο για το   Καρλόβασι σε μαρκαρίσματα σε Κατσιάνη και Κουφογιάννη και ένα ο Πολυκράτης σε μαρκάρισμα στο Γεωργιάδη .

Διαιτητές: Σφέτσιας, Μπρέσιακας Τσιμπρίδης,

ΑΕ Καρλόβασι (Λατσάρας):  Καλατζής , Ταμβακολόγος ,(Ζορμπάς), Μάρκου , Χατζ/νώλης, Δελητζάνης, Μανιτσιούδης), Στασινής,(Σκόρπος), Τζιομπαϊ,  Σέφα, Πλατίγκος. Κουφογιάννης,  Κατσιάνης Α.

ΑΟ Πολυκράτης (Αρχοντούλης) :Λύκος, Τζιώτης, Τσούκας, Αναστασιάδης,  Χατζηλαγός, Κυπραίος(Αλεξάνδρου),  Θύμιος (Βαρδίκος), Κυριαζής, Γιαννούλης,(Κακάνης),  Λιόγκας. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :