- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κέρκης- Αναγέννηση 4-3 Παραλίγο «αυτοκτονία»

(Του Σταύρου Μακρή)
Ένα υπέροχο παιχνίδι παρακολουθήσαν οι οπαδοί  που βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Μαραθοκάμπου. Ο Κέρκη πήρε μεγάλη νίκη ,   ψυχολογικής σημασίας , καθώς εκμεταλλευόμενος την έδρα του επικράτησε εύκολα της Αναγέννησης με 4-3 και επανήλθε στις νίκες μετά από τρεις  σερί ήττες αναγκάζοντας την Αναγέννηση στην δεύτερη συνεχόμενη .
Ο Κέρκης  στο 67’  βρέθηκε να προηγηθεί με 4-0 με γκολ που πέτυχαν οι   Δ.  Καπρέλη (42΄) -  Ι.  Παπαγεωργίου ( 49΄ ) ,Ι. Χατζηιώαννου (55΄)  , Δ.  Σαράντου  (67) αλλά παραλίγο να <<αυτοκτονήσει>>  καθος  5 λεπτά αδράνειας  να του στοιχήσει το ματς. Από το 70΄ έως το 75΄ η ομάδα της Αναγέννησης κατάφερε να σημειώσει  3 γκολ το ένα μετά το άλλο με αποτέλεσμα να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα.  Στο 84΄ χάθηκε η μεγαλύτερη   ευκαιρία της Αναγέννησης  και του αγώνα ώστε να  ισοφαρίσει το παιχνίδι  έχοντα δυο δοκάρια στην ίδια φάση.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι είδαμε δυο  γκολ σπάνιας ομορφιάς που δεν μπορούμε να τα περιγράψουμε με λόγια και δύσκολα θα τα ξαναδούμε  σε πρωτάθλημα της Σάμου.

Το πρώτο γκολ  μπήκε  στο 42΄ μετά από απομάκρυνση της μπάλα από τους  αμυντικούς  της Αναγέννησης ο  Δ. Καπρέλη δέκα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και στο κατέβασμα της μπάλας  έπιασε μονοκόμματο σουτ  η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα δίχτα.
Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 49΄με απευθείας  εκτέλεση φάουλ. Ο Γιαν. Παπαγεωργίου ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του  από την δεξιά πλευρά κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ  το έκανε με εξωτερικό  φάλτσο και έστειλε την μπάλα στο απέναντι Γάμα  τις εστίας της Αναγέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :