- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Βόλεϊ: Ημιτελικός Κορασίδων Ζ’ Περιφέρειας: Α.Σ. Νηρέας Καρδαμύλων -Πολυκράτης 0-3

Δελτίο τύπου
Προς τα Μ.Μ.Ε. Πυθαγόρειο 8/4/2015
Θέμα : Ημιτελικός Κορασίδων Ζ’ Περιφέρειας

     Σας ενημερώνουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Κορασίδες του συλλόγου μας προκρίθηκαν στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης 2014-15. Στον αγώνα που διεξήχθη στην Χίο η ομάδα μας νίκησε μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα την ομάδα του Α.Σ. Νηρέα Καρδαμύλων με σκορ 3-0. Η ομάδα της Χίου έδειξε για άλλη μια φορά τους δεσμούς φιλίας που δένουν τις δύο ομάδες με την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε !!! 
     Πριν την έναρξη του αγώνα ο σύλλογος της Χίου βράβευσε δια της αθλήτριας του Δέσποινας Σιδεράτου, μιας αθλήτριας που πέρασε από τα κλιμάκια της Εθνικής, την διεθνή αθλήτρια μας Αιμιλιανού Ζωή για την συμμετοχή της στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων που έγιναν στην Βουλγαρία.Η ομάδα μας τώρα περιμένει τον νικητή του άλλου ζευγαριού των ημιτελικών, μεταξύ της Πρωταθλήτριας ομάδας Κυκλάδων και αυτής της Δωδεκανήσου, για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα της Ζ’ Περιφέρειας, το οποίο είχε κατακτήσει την προηγούμενη σεζόν !


Η πρωταθλήτρια ομάδα παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα διεξαχθούν στην Σκάλα Λακωνίας 30/4 – 3/5/2015.

     Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν δίχως την βοήθεια της Ακτοπλοϊκής Εταιρίας
Hellenic Seaways που για άλλη μια φορά έγινε αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας. Η αποστολή μας ταξίδεψε με το σύγχρονο και άνετο πλοίο ΄΄ ΑΡΙΑΔΝΗ ΄΄ και τα εισιτήρια ήταν δωρεάν χορηγία της παραπάνω Εταιρίας. Τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και ιδιαίτερα τον κο Μανώλη Νιώτη, διότι δίνουν την δυνατότητα στην ομάδα μας να αγωνιστεί και εκτός νησιού και να δήξει τις αρετές της όπως είναι η αγωνιστικότητα, το ήθος, το πάθος και η χαρά για το παιχνίδι, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη και αξιόλογη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο μας ! Μαζί με τις ευχές μας για Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και ήρεμες θάλασσες, τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να φανούμε άξιοι της χορηγίας που μας προσφέρουν !!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια :