- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η Α.Ε. Καρλόβασι ενημερώνει το φίλαθλο κοινό

Δελτίο Τύπου
1)        Η μη μετάβαση της κυπελλούχου Σάμου 2015, ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας για τον προγραμματισμένο στις 25/03/2015 αγώνα στη Ραφήνα με τη Θύελλα Ραφήνας, καθώς και η μη μετάβαση του παιδικού τμήματος στη Σύρο από 2-6/04/2015 με σκοπό τη συμμετοχή του στο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά , παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το Δ.Σ. και η Ε.Π.Σ.Σάμου, οφείλονται καθαρά σε συγκοινωνιακούς και κατά επέκταση οικονομικούς λόγους.

2)        Ο ποδοσφαιριστής μας Δημήτριος Μαρμαράς του Ευαγγέλου (τερματοφύλακας, 2001), συνοδευόμενος από τον Ενωσιακό προπονητή κο Χρ. Μαλέ μετέβη στα Ιωάννινα από 4-9/04/2015 και έλαβε μέρος στον ημιτελικό και στο μικρό Τελικό Ομάδων επιλογής της Εθνικής Παίδων.
Οι ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος Ταμβακολόγος Θέμης και Maiko Bregna μαζί με τον προπονητή τους κο Ανδρέα Κατσιάνη μετέβησαν από 5-8/4/2015 στην Αθήνα όπου δοκιμάσθηκαν από την
Α.Ε.Κ. Ολόψυχα τους ευχόμαστε πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες!!!

3)        Τη Δευτέρα 30/3/2015 παρουσία όλου του παιδικού ποδοσφαιρικού τμήματος πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με τον νικητήριο λαχνό Νο 425 να κερδίζει ένα laptop. Παρακαλείται ο τυχερός να επικοινωνήσει με το Δ.Σ.


4)        Θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν έτσι ώστε η ακαδημία μας, συγκεντρώνοντας πάρα πολύ υψηλή βαθμολογία, να συμπεριληφθεί μαζί με την ακαδημία του γείτονά μας <ΠΥΘΑΓΟΡΑ> στο πρόγραμμα των <Αθλητικών Ακαδημιών> της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που άμεσα θα υλοποιηθεί σε 125 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 10,000 παιδιών, 7-10 ετών και 450 προπονητών, σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. θα προσφέρει συνεχή υποστήριξη μέσω: της Προπονητικής Ομάδας, επικεφαλής της οποίας είναι ο κος Κώστας Τσάνας, της Επιστημονικής Ομάδας που αποτελείται από παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους και  της Ομάδας Πρεσβευτών που αποτελείται από νυν και πρώην αθλητές, με κεντρικό σύνθημα: ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :