- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Θεολόγος Φράγκος: Η Αναγέννηση θα βαδίσει στην Α2 Βόλεϊ γυναικών και με τους συνεργάτες μου θα είμαι δίπλα στην ομάδα

(Αναδημοσίευση από RadioCafe)
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café

102,4 την Παρασκευή (14/08), ο πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Θεολόγος Φράγκος. Μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας την Αγλαϊα Σκορδά, τη μεταγραφή που δεν ολοκληρώθηκε, την πικρία του για το ότι ομάδες της Σάμου δεν έδωσαν αθλήτριες που ζήτησε τουλάχιστον για ένα χρόνο και για το μείζον θέμα που προέκυψε με την Ανδριάνα Δημητροπούλου. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Θεολόγου Φράγκου έχουν ως εξής:
«Φέτος συμμετέχουμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Αρχικά οι ομάδες ήταν 11. Αποσύρθηκαν οι πρωταθλητές Λέσβου και Κρήτης και αυτή τη στιγμή είμαστε η μοναδική νησιωτική ομάδα. Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας είναι 8 και είναι από το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος γιατί οι υπόλοιπες ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α1 και πολλά χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αποκτήσαμε μέχρι στιγμής την Αγλαϊα Σκορδά από τη Ρόδο, που είχαμε παρακολουθήσει από τους αγώνες μπαράζ που δόθηκαν στη Σάμο. Μας είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή της και ήταν ένας από τους βασικούς μας στόχους από την αρχή. Είναι ήδη στο νησί, τακτοποιούμε κάποιες λεπτομέρειες με το σπίτι της, με τη δουλειά της και προχωράμε…
Όσο αφορά την ενίσχυσή μας σε έμψυχο δυναμικό κάτι τέτοιο δεν έγινε από τους υπόλοιπους συλλόγους, δεν μας έδωσαν κάποιες αθλήτριες που είχαμε ζητήσει κι έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με το δικό μας έμψυχο υλικό. Θα προωθήσουμε κάποια παιδιά από τις μικρές κατηγορίες στη μεγάλη ομάδα και θα προχωρήσουμε. Μελετάμε ακόμα μία κίνηση και φυσικά περιμένουμε. Ως ομάδα κάναμε ένα έγγραφο προς τη διοίκηση του Πολυκράτη, τους είπα και προφορικά να βρεθούμε με τις αθλήτριες, με τους γονείς τους, με τον προπονητή τους, να τους εξηγήσουμε τι θέλουμε, ποιοι είναι οι σκοποί μας. Δεν λάβαμε ποτέ απάντηση ούτε γραπτώς, ούτε προφορικώς. Πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τα παιδιά, που θα τους δίδονταν η δυνατότητα να κερδίσουν εμπειρίες, αλλά δυστυχώς έτσι ήθελε η διοίκηση του Πολυκράτη, έτσι έγινε. Μέχρι πριν λίγες μέρες κυνηγούσαμε να πάρουμε τη Σίσσυ Αποστολίδου του Άρη, αλλά δυστυχώς προτίμησε τον Πανναξιακό.

Δεν έχουμε κάποιους χορηγούς μέχρι τώρα. Θα τρέξω την ομάδα μαζί με τον αδερφό μου, όπως έχω υποσχεθεί και στην πορεία πιστεύω ότι κάτι θα βρεθεί και θα βοηθήσουν την ομάδα. Με την Ανδριάνα Δημητροπούλου έχει δημιουργηθεί ένα θέμα. Από τις 15 Ιουλίου μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε ότι δεν θέλει να βρίσκεται στην ομάδα. Θίχτηκε από κάποια πράγματα, εγώ δεν θέλησα να το συνεχίσω, την ευχαρίστησα και της ευχήθηκα καλή τύχη, οπότε από τις 15 Ιουλίου δεν υπάρχει στην ομάδα μας. Είναι για ένα θέμα που αφορά την οργάνωση της ομάδας. Άλλωστε όμως, αν θυμάστε καλά,

είχε ανακοινώσει στη συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί, ότι μετά το τέλος των μπαράζ θα σταματούσε την αγωνιστική δράση. Το ΔΣ του Συλλόγου αποτελείται από εννέα πολύ σοβαρά άτομα και θα υπερασπιστώ το κάθε άτομο από το ΔΣ και αυτό νομίζω ότι σημαίνει πολλά.

 
Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Λεωνίδας Βουρονίκος από τα σπλάχνα του συλλόγου και βοηθός του ο Γιάννης Βαραγιάννης, ο Μανώλης Κνίτης θα γυμνάζει την ομάδα και η Κατερίνα Γαλάνη θα είναι η έφορος της ομάδας.


Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου με στίβο και τρέξιμο για τις αθλήτριες στο στάδιο Σάμου. Θα έχουμε προπονήσεις και στο κλειστό γυμναστήριο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ που κάνουν κάποιες τροποποιήσεις και βελτιώσεις στο κλειστό γυμναστήριο.
Εμείς θα προχωρήσουμε στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ κάποιοι «φίλοι μας» δεν το θέλανε αυτό, τα παιδιά θα το ζήσουνε και θα έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον χειμώνα.
Αλέξης Κομνηνός

Δεν υπάρχουν σχόλια :