- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Βίκυ Γρύλλου: Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε την Aegean Regatta 2015

(αναδημοσίευση από RadioCafe 102,4)
Τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Σάμου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τα πληρώματα της Aegean Regatta 2015, έδωσε η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ και Δημοτική Σύμβουλος κα Βίκυ Γρύλλου, μιλώντας στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 την Παρασκευή (14/08). Αναλυτικά τα όσα είπε η κα Βίκυ Γρύλλου:

 «Με πολύ μεγάλη χαρά θα υποδεχθούμε τα πληρώματα των σκαφών. Η Aegean Regatta 2015 ξεκινά από τα Λιμνιά (Βολισσό) της Χίου στις 23 Αυγούστου. Θα αρχίσουμε να υποδεχόμαστε τα σκάφη από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της ίδιας μέρας. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αναμένεται όλα τα σκάφη να έχουν αφιχθεί τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 24ης Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα. Tη Δευτέρα ετοιμάζουμε ένα μικρό πάρτι με μουσική και κρασί που θα κρατήσει από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Από τις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν και πάλι οι εκδηλώσεις, ενώ στις 20:30 το θα γίνουν κάποιες απονομές. Στις 21:00 περίπου σε συνεργασία με πολλά χορευτικά συγκροτήματα του νησιού, θα πραγματοποιήσουμε ένα πολύ μεγάλο συρτάκι (ανθρώπινη αλυσίδα), ενώ μέχρι στιγμής έχουμε καταγράψει 180 χορευτές οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε όλη την παραλιακή Βαθέος, ενώ ο συγκεκριμένος δρόμος θα είναι κλειστός από τις 20:00 έως τις 23:00».

 Η κα Βίκυ Γρύλλου είπε ακόμα ότι έχει ενεργοποιηθεί και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου να έχει τα καταστήματα ανοικτά, κάτι δηλαδή σαν «Λευκή Νύχτα», αλλά σε μικρότερο μέγεθος. Ανάλογη δραστηριότητα αναμένεται να επιδείξει και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, με τον κάθε επιχειρηματία να πραγματοποιεί κάτι μπροστά από το κατάστημά του. Στην όλη προσπάθεια θα λάβουν μέρος και πολλοί εθελοντές, με την καθοδήγηση του ναυτικού Ομίλου Σάμου.

 Επίσης θα υπάρξει συμμετοχή της ΕΟΣΣ και των ΕΛΤΑ με δικά τους περίπτερα. Τα σκάφη θα φύγουν από τη Σάμο στις 25 το πρωί (ημέρα Τρίτη) προς Πυθαγόρειο, όπου θα λάβουν μέρος σε αγώνα, θα τερματίσουν στη μαρίνα Πυθαγορείου γύρω στο μεσημέρι, όπου και εκεί θα υπάρχουν εκδηλώσεις, όπως εκδηλώσεις θα υπάρχουν και στο Πυθαγόρειο στις 26 Αυγούστου. Στις 27 το πρωί τα σκάφη αναχωρούν για Λειψούς.

 Αλέξης Κομνηνός

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Aegean Regatta έχει ως εξής:

23 Αυγούστου 2015Υποδοχή σκαφών στο Λιμάνι Βαθέος. Οργάνωση, πληροφορίες και διανομή υλικού.

 24 Αυγούστου 201512:00 – 16:00 Party κατα μήκος της παραλιακής Βαθέος με δωρεάν κρασί και μουσική.
18:00 – 21:00 Εκδηλώσεις στους εμπορικούς δρόμους της πόλης απο τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου, με μουσική, κεράσματα και ειδικές τιμές για τα πληρώματα της Aegean Regatta2015.
20:30 Απονομές επάθλων
21:00 Συρτάκι... με την συμμετοχή όλων των χορευτικών συγκροτημάτων του νησιού σε μία ανθρώπινη αλυσίδα κατά μήκος της παραλιακής Βαθέος.
22: 00 Διάφορα events σε όλη την πόλη της Σάμου από τον Σύλλογο Εστίασης... μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

25 Αυγούστου 2015
Υποδοχή των σκαφών στην Μαρίνα Πυθαγορείου.
20:30 Απονομές επάθλων.
21:00 Τοπικές λιχουδιές και μουσική

26 Αυγούστου
20:30 Απονομές επάθλων.
21:00 Βραδιά «έκπληξη» στην παραλιακή του Πυθαγορείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :