- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οι παραιτήσεις δεν έχουν τέλος στο ΝΠΔΔ Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. Παραιτήθηκε η κα Ζωή Τσερέ – Πυργιώτη

Αναδημοσίευση από www.RadioCafe 102,4.gr
Οι παρατήσεις φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος στο ΝΠΔΔ του Δήμου Σάμου Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. Αυτή τη φορά παραιτήθηκε η κα Ζωή Τσερέ – Πυργιώτη, η κα Ίριδα Κοζώνη, ο κ. Ανδρέας Πίττας, ενώ ορίσθηκε νέο μέλος μετά το θάνατο του Αχιλλέα Μανδάλου. Τις παραιτήσεις ανακοίνωσε η κα Άννη Ανδρεάδου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, ενώ ανέφερε ότι οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους. Σ ’ εκείνο το σημείο επενέβη η κα Τσερέ, λέγοντας ότι η δική της παραίτηση γίνεται για άλλους λόγους και ζητήθηκε ν΄ αναγνωσθεί η επιστολή παραίτησής της όπως και έγινε. Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:
Προς τον κ. Δήμαρχο Σάμου
Κοιν: 1) κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
2) κα Πρόεδρο ΔΟΠΠΟΝΑΣ
Θέμα: Επιστολή παραίτησης από μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ
Κύριε Δήμαρχε
Ως μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ χειριζόμουν τα σχετικά με τη Φιλαρμονική του Δήμου ζητήματα. Στη συνεδρίαση της 22-06-2015, συζητήθηκε το θέμα «βελτίωση της λειτουργίας της φιλαρμονικής». Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της συνεδρίασης, ουδείς αναρωτήθηκε πως λειτουργούσε η φιλαρμονική μέχρι στιγμής. Η κα πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ όφειλε να το γνωρίζει για να μπορέσει να βελτιώσει, ή αν δεν γνώριζε (όπως ισχυρίστηκε) όφειλε να ρωτήσει και να πληροφορηθεί (από τους παρόντες συμβούλους, ο κ. Σβερκίδης σας βεβαιώνω ότι γνώριζε). Αυτό που θεωρώ σπουδαίο ζήτημα ηθικής τάξης είναι ότι συζητήθηκε ένα θέμα που με αφορούσε στη συνεδρίαση κι εγώ απουσίαζα.
Με απόφαση του ΔΣ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ ορίστηκα υπεύθυνη για τα χορευτικά (τμήματα παραδοσιακών χορών συλλόγων) Ανατολικής Σάμου. Προ ημερών, ερήμην μου, προσκλήθηκαν τα εν λόγω χορευτικά για ν’ αποφασίσουν σχετικά με τις εκδηλώσεις για τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες AEGAN REGATTA. Όπως πληροφορήθηκα, οι προσκλήσεις έγιναν τηλεφωνικά από τον κ. Σβερκίδη (δεν γνωρίζω με τίνος την εντολή ή με ποια ιδιότητα).
Θεωρώ λοιπόν κ. Δήμαρχε ότι αυτές οι συμπεριφορές προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου, δεν οικοδομούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών και δεν διαμορφώνουν κλίμα συνεργασίας για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Επειδή είναι ψυχοφθόρο και ανώφελο να διαπληκτίζομαι διαρκώς και επειδή δεν δέχομαι να έχω διακοσμητικό ρόλο, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ

Με τιμή
Ζωή Τσερέ – Πυργιώτη
Σάμος 13-08-2015


Να υπενθυμίσουμε ότι πρίν λίγους μήνες είχαν παραιτηθεί από το Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. ο πρόεδρος κ. Γιώργος Διακοσταμάτης και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μανδουραράκης. Η παραίτηση της κας Ζωής Τσερέ – Πυργιώτη έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Στη θέση της κας Ζωής Τσερέ – Πυργιώτη τοποθετήθηκε ο κ. Ανδρέας Βασιλάκης με αναπληρωματικό τον κ. Πάρη Παπαγεωργίου, στη θέση του αποβιώσαντος Αχιλλέα Μανδάλου ο κ. Παναγιώτης Κορδονούρης με αναπληρωματικό τον κ. Κυπριανό Παπακωνσταντίνου, στη θέση της κας Ίριδας Κοζώνη ο κ. Αλεξανδρής Σκρίνος, ενώ στη θέση του κ. Ανδρέα Πίττα ο κ. Γεώργιος Αβραμίδης. Στη θέση της προέδρου του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. να υπενθυμίσουμε ότι βρισκεται η κα Άννη (Σουλτάνα) Ανδρεάδου και στη θέση της αντιπροέδρου η κα Βασιλική (Βίκυ) Γρύλλου. 
Αλέξης Κομνηνός                      
H φωτογραφία είναι από το www.aegaio.blogspot.gr
     

Δεν υπάρχουν σχόλια :