- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση
Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Νέα από τον ΑΣ Κέρκη

(του Σταύρου Μακρή)
Βόλεϊ Ανδρών
H Επιστροφή του Κέρκη
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό Γήπεδο του Βαθέως μεταξύ της Αναγέννησης  και του Κέρκη  για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών στο Βόλεϊ. Νικήτρια  ήταν η  ομάδα του Μαραθοκάμπου με 3-1 σετ.
Η ομάδα της Αναγέννησης εκμεταλλευτικέ το μουδιασμένο ξεκίνημα , καθώς έδινε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, της  αντίπαλης ομάδας και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-17. Ο Κέρκης στο υπόλοιπο του αγώνα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και κατάφερε ν πάρει τα υπόλοιπα σετ με 16-25 , 23-25 , 19-25.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Λ. Βουρονικου στο τέλος του 3 σετ.


Ποδόσφαιρο
Πυθαγόρας – ΑΣ Κερκης 1-4 (Φιλικός αγώνας)
Μεγάλη νίκη για την ομάδα του ΑΣ Κερκη, στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κοντακαιικων, με 4-1 την ομάδα του Πυθαγόρα( ομαδα Α κατηγοριας). Και οι δυο ομάδες παρά το ότι η αναμέτρηση ήταν Φιλική παρέταξαν βασικές 11αδες και μπήκαν στον παιχνίδι  με σκοπό την νίκη.
Η ομάδα τους Ας Κερκή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στα 90΄ του αγώνα και δεν άφησε την ομάδα του Πυθαγόρα να κάνει το παιχνίδι της. Το σκορ άνοιξε στο 34΄ ο Χιώτης για την ομάδα του Κερκή με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 40΄ η ομάδα του Πυθαγόρα ισοφάρισε με τον Δ.Ιωαννίδη.  Στο 54΄ ο Κερκής έκανε το 2-1 με τον E. Gini.
Το 3-1 έγινε στο 70΄ με τον Π. Μυτιληνιού. Ενώ το σκορ έκλεισε στο 87΄ με εξαιρετική κεφάλια του Δ. Καπρέλη. Ο Πυθαγόρας έχασε ευκαιρίες ώστε να πετύχει περισσότερα τέρματα αλλά από την μια τα δοκάρια ,όπου τα σημάδευσα 3 φόρες, όσο και 2 εξαιρετικές επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα του Κέρκη Μ. Κιάσσο δεν τους άφησαν να πανηγυρίσουν ξανά.
Πολύ καλή  ομαδική εμφάνιση για όλοι την ομάδα του  ενώ από τον Πυθαγόρα ξεχώρισαν ο Ιωαννίδης και ο Κάρσας .

Βίντεο από τον αγώνα
https://www.facebook.com/video.php?v=10206063434410652&pnref
 

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο Αθλητικός Σύλλογος της Αναγέννησης τμήμα Στίβου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την κοπή της πίτας στο μικρό κλειστό γυμναστήριο Βαθέως  πραγματοποίησε το τμήμα στίβου της  Αναγέννησης Σάμου την Τέταρτη 21-1-2015 .
Να αναφέρουμε ότι τυχερός της βραδιάς ήταν ο αθλητής Νίκος Αράπος που κέρδισε μετά από κλήρωση ένα tablet
Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι αθλητές της ομάδας και το ενθαρρυντικό είναι ότι έχουν ενταχτεί στην ομάδα πολλά μικρά παιδιά και αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον του στίβου.
Η ομάδα στίβου της Αναγέννησης τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη Σάμο και έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες που γίνονται  ακόμα πιο μεγάλες αν σκεφτούμε ότι δεν υπάρχει στάδιο να προπονηθούν  που να διαθέτει στίβο και το υποτυπώδες που υπάρχει στο στάδιο Σάμου είναι με τόσες πολλές κακοτεχνίες που έχουν γίνει κατά την κατασκευή του που θεωρείται πλέον  πολύ επικίνδυνο για τους αθλητές. Το μόνο στάδιο με στίβο που υπάρχει σε όλη τη Σάμο είναι ένα και μοναδικό αυτό του Καρλοβάσου.



 

 
 
 
 

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ρεπορτάζ αγώνων Κυπέλλου

ΑΟ Σάμου- ΑΨΕΣ Πυθαγόρας 0-1
Mε γκολ που πέτυχε ο Σαράντου στο 70΄ Ο Πυθαγόρας πήρε τη νίκη  πρόκριση από τον ΑΟ Σάμου για τα   ημιτελικά του θεσμού  εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα  Μεσαριά – Διαγόρα  στην Ικαρία.

ΑΟ Σάμου:  Μουτζούρης, Σαχινόγλου, Πολυέζος, Καμπουράκης, Μούχα , Σκαπέτης, Καρύδης, Χατζηθεοδωρίδης,  Βαγιανός , Μαργαρώνης, Χατζηπαύλου .
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας:  Σκουδριάνος, Πατακιούτης,   Μαστρογιάννης , Σαπουνάς, Ιωαννίδης, Κουκουβλής,   Σαράντου, Ευαγγέλου , Κατσίκας, Κάρσας, Τσεβάς.
Διαιτητές:  Τσιμπρίδης , Ρίγλη , Καζόγλου.   ΦΩΤΟ ΕΔΩ 

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού- ΑΟ Πολυκράτης 1-4
Πολύ δυνατό παιγνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες , με τον Πολυκράτη να παίρνει μια θριαμβευτική νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα  πετυχαίνοντας από το 79΄μέχρι το τέλος  του αγώνα τρία γκολ .

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 6΄είχε δοκάρι . Ο Πολυκράτης ισορρόπησε το παιγνίδι  και ανέλαβε την  πρωτοβουλία των κινήσεων η υπεροχή  του μετατράπηκε σε γκολ στο 25΄με τον  Γεωργιάδη, η Ένωση πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79΄ με τον Αναστασίου , στο 83΄ο Αναστασιάδης  έκανε το 1-2 ένα λεπτό αργότερα ο Γεωργιάδης  το 1-3 και στο 89΄ ο Λιόγκας το 1-4 ο Πολυκράτης στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Καρλοβάσου  στο στάδιο Καρλοβάσου .
ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού(Κουλούρης): Θηριανός, Σκέυης  , Σιγανός ,  Σιαφίλιος,  Σεβαστάκης, Μούτσος , Αξιώτης,  Γρυπαίος,  Τσεσμελής, Μπαλατσός, Αναστασίου.
ΑΟ Πολυκράτης (Αρχοντούλης) :Λύκος, Τζιώτης, Τσούκας,  Αναστασιάδης, Χατζηλαγός,  , Κακάνης,  Θύμιος,  Κυπραίος, Γεωργιάδης, , Λιόγκας, Κυριαζής.
Διαιτητές:  Κατόπης, Μπέσιακας , Παπαδαμ  ΦΩΤΟ ΕΔΩ 


Μεσαριά-Ίκαρος 1-0
Έπειτα από ενάμιση χρόνο περίπου έγινε το Σάββατο 17/1 στο γήπεδο του Άγιου Κηρύκου επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου.
Για τον θεσμό του κυπέλλου Σάμου η Μεσαριά(τυπικά γηπεδούχος) υποδέχτηκε τον Ίκαρο σε ένα ματς που είχε καλό ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν ικανοποιητικό αν λάβουμε υπόψη και την αγωνιστική απραξία.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 15 ο Σιναγρίδης με κοντινό πλασέ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα του Ίκαρου.
Πίεσε στη συνέχεια ο Ίκαρος για την ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας της Μεσαριάς ήταν σε πολύ καλή μέρα και με εκπληκτικές αποκρούσεις(κατέβασμα ρολών) κράτησε το μηδέν και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.Συγκεκριμένα σε τρείς απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Περρή, ο Τσαντές πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις καθώς και σε δυνατό σουτ του Τσαρνά έξω από την περιοχή που είχε περιορισμένη ορατότητα. Επίσης σταμάτησε σε ένα πλάγιο τετ-α-τετ τον Πετσέτα και έκανε την απόκρουσή του αγώνα όταν μετά από την απόκρουση του σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετσέτα, απέκρουσε εξ επαφής και σουτ του Κατσαρδή. Μεγάλη ευκαιρία έχασε για τον Ίκαρο και ο Πούλος όταν πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.
Και η Μεσαριά είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ και ο Σιναγρίδης να γίνει ο ήρωας του αγώνα αφού σε δύο περιπτώσεις πλάσαρε τον Κουλουμπή και είδε την Μπάλα την πρώτη φορά να την μπλοκάρει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ίκαρου και την άλλη να σταματάει από το οριζόντιο δοκάρι. Επίσης είχε και ένα πολύ καλό σουτ του Φιλιππίδη που απέκρουσε δύσκολα ο Κουλουμπής.
Πολύ καλός ο διαιτητής Ιορδανίδης Γ. και οι βοηθοί του Βαρβατές Γ. και Σκουδριανός Δ. Φωτο ΕΔΩ

Κουρσάρος-Διαγόρας 1-4
Στον δεύτερο αγώνα κυπέλλου του ομίλου Ικαρίας-Φούρνων που έγινε κι αυτός στον Άγιο Κήρυκο (είναι το μοναδικό γήπεδο που έχει πάρει άδεια διεξαγωγής αγώνων μέχρι τώρα) την Κυριακή 18/1 ο τυπικά γηπεδούχος Κουρσάρος γνώρισε την ήττα από τον Διαγόρα με σκορ 1-4.
Ο αγώνας σε όλη του την διάρκεια είχε πολύ καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες παρουσίασαν πλούσιο θέαμα.
Η ομάδα των Φούρνων άνοιξε πρώτη το σκορ στο 15 με μια γρήγορη αντεπίθεση και ωραίο σουτ από τον Σκλάβο.
Γρήγορη ήταν η αντίδραση του Διαγόρα που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20 με πλασέ του Τσαμουδάκη.
Ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ έκανε την ανατροπή στο 25 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.
Συγκεκριμένα στο 66 ο Κουκής με προβολή έκανε το 1-3 και το σκορ έκλεισε στο 79 ο Τσεπέρκας έπειτα από ομαδική προσπάθεια και ωραίο συνδυασμό με τους συμπαίκτες του.
Και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ και να έχουμε μεγαλύτερο σκορ.
Πολύ καλός η διαιτησία των Ιορδανίδη, Βαρβατέ και Σκουδριανού.
Φωτο ΕΔΩ
 (Ρεπορτάζ και φωτο από τα παιγνίδια της Ικαρίας είναι  από το Sporikaria Plus)

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Επιτέλους φτιάξτε το Δημοτικό στάδιο Σάμου. Βοηθείστε τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου


Την Κυριακή (18/01) το μεσημέρι, γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος που μόνο θλίψη μας προκάλεσε. Συγκεκριμένα, διεξάγονταν ο αγώνας κυπέλου ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Ένωσης Βαθύλου Πανσαμιακού – Πολυκράτης. Στο δεύτερο ημίχρονο, περίπου είκοσι λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, ποδοσφαιριστής της Ένωσης τραυματίζεται σε σημείο κοντά στο αριστερό του μάτι και τρέχει αίμα. Η γιατρός του αγώνα βλέποντας την εξέλιξη της φάσης, από το έντονο ενδιαφέρον της να δώσει αμέσως τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή και κρατώντας τις τσάντες που περιείχαν φαρμακευτικό υλικό, τρέχοντας, σκόνταψε επάνω στο άθλιο ταρτάν του μοναδικού κουλουάρ που υπάρχει επάνω στο στάδιο και πέφτει κάτω.


Η γιατρός χτυπημένη παρόλα αυτά, σηκώνεται και νιώθοντας πόνο τόσο στο πόδι, όσο και στο ισχύον , δίνει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή κι αμέσως μετά δίνει τις πρώτες βοήθειες στον εαυτό της.

Το συγκεκριμένο περιστατικό το δημοσιεύουμε για τον εξής λόγο: Για την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται το ταρτάν στο μοναδικό κουλουάρ που υπάρχει επάνω στο στάδιο. Ένας υποτυπώδης διάδρομος ταχύτητας, όπου εκεί οι αθλήτριες και οι αθλητές του τμήματος στίβου της Αναγέννησης (ο μοναδικός που υπάρχει στο νησί), προπονούνται στα λεγόμενα 50άρια, στο σπρίντ, αλλά και στο άλμα σε μήκος και τριπλούν.


Ο συγκεκριμένος τάπητας εκτός ότι είχε ατέλειες από την αρχή που τοποθετήθηκε, με την πάροδο των ετών έχει λιώσει σε ορισμένα σημεία, με αποτέλεσμα αλλού να υπάρχει τάπητας και αλλού τσιμέντο, κάτι που αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τους αθλητές και αθλήτριες με πρώτο γεγονός να πάθουν ένα μεγαλοπρεπές διάστρεμμα.

Είναι ντροπή εν έτη 2015, τα παιδιά του στίβου της Αναγέννησης να προπονούνται κάτω από αυτές τις συνθήκες. Χωρίς καμιά βοήθεια, χωρίς καμιά αθλητική υποδομή. Κι όμως παρόλα αυτά που βιώνουν και νιώθουν στο πετσί τους, τα παιδιά, όποτε ταξιδεύουν εκτός Σάμου, πάντα γυρνούν με διακρίσεις. Και όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι να τελειώσουν το σχολείο. Όταν φεύγουν από το νησί και σπουδάζουν αλλού, ευνόητο είναι ότι ζητούν μεταγραφή για άλλη ομάδα. Κι έτσι χάνονται οι διακρίσεις από τον Σύλλογο του νησιού σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αν είχαμε όμως σωστές υποδομές, ίσως τα παιδιά εξακολουθούσαν ν’ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αναγέννησης.



Να πάμε και στους αθλητές –τριες της Αναγέννησης που ασχολούνται με τις ρίψεις. Ακόντιο, σφύρα και σφαίρα. Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους κάνουν τις ρίψεις μη τυχόν και γίνει ατύχημα με άλλους αθλητές του ποδοσφαίρου. Όταν γίνονται οι δοκιμαστικές ρίψεις ή θα πρέπει να είναι άδειο το γήπεδο ή θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια από την επιτήρηση του προπονητή ή του εφόρου.

Στο υποτιθέμενο σκάμμα που υπάρχει, μια ελαφρά στρώση με άμμο και από εκεί και κάτω τσιμέντο με ότι αυτό συνεπάγεται. Και πως προστατεύεται; Με μουσαμάδες διαφημιστικούς από καταστήματα που προφανώς δεν τα χρειαζότανε.

Και ρωτάμε. Εκείνη η περίφημη έκταση στη θέση «Μαϊτοχώρι» που προοριζόταν για προπονητήριο ρίψεων, αλήθεια τι γίνεται; Μήπως είναι ακόμα ένα μπαζωμένο χωράφι; Γιατί δεν φτιάχνεται έστω υποτυπωδώς; Να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών αλλά και ν’ αποσυμφορήσει το Δημοτικό Στάδιο Σάμου.


Καλό θα ήταν ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ με εντολή του ή να σταματήσει τις προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών στίβου και να κρίνει ακατάλληλο το συγκεκριμένο χώρο στο Δημοτικό στάδιο Σάμου ή να προβεί στην ανακατασκευή του και συντήρησή του. Για να μη γράφουμε για τραυματισμούς που τυχόν θα γίνουν…. Σήμερα νιώσαμε υπερήφανοι για τα παιδιά που αθλούνταν σε τόσο άθλιες συνθήκες που ίσως και να μην υπάρχουν σε κανένα άλλο στάδιο της Ελλάδας. Άλλωστε οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στις 19:00, το τμήμα στίβου της Αναγέννησης, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κλειστό γυμναστήριο των Γυμνασίων Σάμου. Καλό θα ήταν οι Δημοτικοί άρχοντες, αλλά και οι υποψήφιοι βουλευτές που θα περάσουν από εκεί για να ευχηθούν, να μπορέσουν να δώσουν υπόσχεση στα παιδιά ότι θα βοηθήσουν όλοι μαζί για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα έργα στο Δημοτικό στάδιο Σάμου, η προθεσμία για να πάρει οριστική άδεια εκπνέει στις 8 Φεβρουαρίου 2015. Και υπολείπονται πολλά ακόμα για να πάρει άδεια…

Αλέξης Κομνηνός (19-01-2015, 22:55)

Συνέντευξη της αθλήτριας και αρχηγού της γυναικείας ομάδας του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας Κυριακής Καρούτσου.

Έχουν  περάσει περίπου δυο χρόνια  από τότε που έχει δημιουργηθεί γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στις Ράχες Ικαρίας.
Μια από τους αρχηγούς  της η Κυριακή  Καρούτσου   μίλησε στο "samossport" και στο Νίκο Οικονόμου.
Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ανύπαντρη.  Αυτήν την περίοδο είναι άνεργη, αλλά τα καλοκαίρια εργάζεται  ως  εποχιακός υπάλληλος σε εστιατόριο . Η Κυριακή Καρούτσου  αγωνίζεται στη θέση του  μεσοεπιθετικού.

Να σας ευχηθώ καλή χρονιά
Να σας ευχηθώ  και εγώ καλή χρονιά & εύχομαι το 2015 να "ξημερώσει" περισσότερες χαρούμενες μέρες για όλους μας.

1)Πως  δέχτηκαν οι συγχωριανοί σας τη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ;
Ήταν ένα γεγονός που δημιούργησε ποικίλα σχόλια θετικά και αρνητικά όπως  συμβαίνει  συνήθως  στο άκουσμα σε καθετί καινούργιο. Όμως η ικανοποίηση για μας ήρθε όταν  πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας με την γυναικεία ομάδα του Κουρσάρου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η προσπάθεια που δείξαμε μέσα στο παιχνίδι απέσπασε το χειροκρότημα από τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει  για πρώτη φορά  στην Ικαρία γυναικείο ποδόσφαιρο.

2)Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο ;
Αν και  το ποδόσφαιρο θεωρείται από  τους περισσότερους  ανδροκρατούμενο άθλημα δε παύει να είναι ένα άθλημα που σου επιτρέπει πρώτα  απ΄όλα να γυμνάσεις το σώμα σου, να μπορείς να συνυπάρχεις μέσα σε μια ομάδα, να μάθεις να πειθαρχείς στους κανόνες του, να δημιουργείς προοπτική εξέλιξης στην ομάδα. Όλα αυτά συντέλεσαν στο να ασχοληθώ εγώ και οι υπόλοιπες κοπέλες της ομάδας με το ποδόσφαιρο.
Με την επιλογή μου  να συμμετέχω στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου "βρήκα" την σχέση μου με την μπάλα σε όχι ένα πρωτόγνωρο στάδιο, καθώς από την παιδική μου ηλικία... μου άρεσε να αξιοποιώ τον ελεύθερό μου χρόνο σε αθλητικές δραστηριότητες!"

3)Από πόσες αθλήτριες  αποτελείται η ομάδα ;
Φέτος έχει αλλάξει η σύσταση της ομάδας παρότι υπήρξαν κάποιες  αποχωρήσεις ,το κάλεσμα για έλευση νέων ατόμων κρίθηκε επιτυχής καθώς την ομάδα αυτή τη σαιζόν την απαρτίζουν 28 άτομα.

4)Πόσο δύσκολες είναι οι προπονήσεις ;
Όλα ξεκινάνε από τον τρόπο  που μας αντιμετωπίζει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Κάθε φορά το πρόγραμμα της προπόνησης που μας ετοιμάζει μας προδιαθέτει καλή διάθεση, σοβαρότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία. Οι προπονήσεις μας γίνονται 2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 2 ώρες. Επομένως κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ότι οι προπονήσεις μας έχουν βαθμό δυσκολίας.

5)Πόσο  σας βοηθάει ο προπονητής  σας ;
Ο προπονητής μας ήταν ο πρώτος  άνθρωπος  που από  την αρχή πίστεψε σε μας και στις δυνατότητές μας να γινόμαστε κάθε φορά και καλύτερες. Είναι καθαρά υπεύθυνος για την οργάνωση του παιχνιδιού μας και τη συλλογική μας απόδοση καθώς προσπαθεί να μας μεταδώσει τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο σε κάθε μας προπόνηση.

6)Μετά από εσάς δημιουργήθηκαν άλλες τρεις  γυναικείες ομάδες σκέφτεστε να επιδιώξετε να πραγματοποιηθεί   γυναικείο πρωτάθλημα στο νόμο Σάμου;
Είμαστε χαρούμενες που αποτελέσαμε πηγή έμπνευσης για να δημιουργηθούν και άλλα γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου γιατί χωρίς αυτά δυσκολεύεται και ο δικός μας λόγος ύπαρξης. Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιηθεί  γυναικείο πρωτάθλημα στο νομό Σάμου. Με αυτή τη δήλωση θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις ήδη υπάρχουσες ομάδες και γιατί όχι στη δημιουργία νέων ομάδων όπου η αντίληψή τους να συμβαδίζει με τη δική μας ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο μπορεί ν΄ανθίσει.

 7)Ποια είναι τα όνειρα σας για την ομάδα  σας ;
Η επιθυμία της ομάδας είναι η συμμετοχή της  σ΄ένα επίσημο πρωτάθλημα και όταν επιτευχθεί αυτό να φανούμε ανταγωνιστικές μέσα στο γήπεδο.

 8)Τι θυσίες κάνετε για να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο ;
Η ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο  απαιτεί ορισμένες θυσίες όπως :έλλειψη προσωπικού χρόνου, ώρες ξεκούρασης, μελέτης σχολείου, διασκέδασης και άλλων δραστηριοτήτων. Πιστεύουμε ότι η επιλογή μας αυτή μας δικαίωσε .Όταν κάτι σε γεμίζει τόσο πολύ  ό,τι θυσίες και να κάνεις το αποτέλεσμα και οι εμπειρίες που αποκομίζεις μέσα από αυτό σε ευχαριστεί.

 9) Πως αντέδρασε η οικογένειά σας όταν τους είπατε ότι θα ασχοληθείτε με ένα καθαρά ανδροκρατούμενο  άθλημα;
Η αρχική της αντίδραση θεωρήθηκε διστακτική αλλά με το πέρασμα του χρόνου το αποδέχτηκαν αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και έγιναν φίλαθλοι της ομάδας.

10)Ποιες είναι οι προσωπικές  σας φιλοδοξίες ;
Οι προσωπικές μας φιλοδοξίες είναι όπως προαναφέραμε η συμμετοχή της ομάδας μας σ΄ένα επίσημο πρωτάθλημα. Για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου κρίνεται απαραίτητη η αδειοδότηση  του γηπέδου μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

11) Τι πιστεύετε για το μέλλον της ομάδα σας  θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου;
Πιστεύουμε ότι υπάρχει μέλλον γιατί υπάρχει όρεξη, ενθουσιασμός και το βασικό υπάρχουν στην ομάδα πολλά νέα κορίτσια που θα παίζουν πολλά χρόνια ακόμα.Για το τέλος θα ήθελα να σας εκφράσω την εκτίμηση μου για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την πορεία μας και το βήμα που δίνετε για προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου μέσω του samossport!

Ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία